Česká hospoda
Restaurace
Speciality staročeské-starofrancouzské kuchyně, bohatý výběr kvalitních značkových moravských,ale i Francouzských vín a pravé české pivečko. Nově zrekonstruované prostory ze 14.století s kapacitou 200 míst jsou vhodné pro jakoukoliv výjimečnou událost i příjemné posezení.
Fotogalerie
Nabídka jídel
Výběr z našeho menu
předkrmy:
masová terinka s domácí nakládanou zeleninkou 138,-
zapečené šátečky z listového těsta plněné zeleninovo-
mozzarellovou směsí 92,-
saláty:
zelený salát se špízem z kuřecích jatýrek 160,-
ledový salát s dušeným krůtím prsíčkem a
sýrovým dresingem 169,-
polévky:
staročeská gulášová v chlebovém bochánku 110,-
tradiční cibulačka s rozpečeným sýrovým toustem 80,-
ryby:
třeboňský candát na kmíně s jarní zeleninkou
a bramborovým pyré 279,-
grilovaný pstruh potoční s bylinkovým máslem
a dušenou domácí zeleninkou 240,-
naše specialitky:
pošírované králičí stehýnko s restovaným špenátem
a bramborovými noky 195,-
jehněčí krk na rozmarýnu servírovaný s
kukuřičnou polentou 230,-
staročeská pečená kachnička s jemně čokoládovým
červeným zelím a domácím knedlíkem 249,-
do křupava ugrilované vepřové kolínko s chlebem,
čerstvím křenem,okurkou a hořčicí 349,-
dezerty:
rebarborový koláč s domácí pomerančovou zmrzlinou 100,-
bretaňské palačinky s marinovanými švestkami
v rumu a mákem 125,-