xTANDOORI SPECIALITY | | TANDOOR je speciální indická pec vytápěná dřevěným uhlím, nad kterým se peče chléb nebo grilují masa připravená podle tradičních indických receptur.
| | | | | | TANDOORI | | | Tyto pokrmy jsou připravené z masa,které se přes noc marinuje ve speciální omáčce,připravené z jogurtu a různých druhů koření,a poté se grilují nad dřevěným uhlím v peci TANDOOR. | | | kuřecí | 195,- | | královské krevety | 795,- | | | | | KEBAB | | | šiškebab | 195,- | | . . . Mleté jehněčí maso s exotickým kořením. | | | harialy kebab | 195,- | | Kousky kuřecích prsou s mátovou marinádou
| | | | | | TIKKA | | | Tyto pokrmy jsou připravovány z nejkvalitnějších druhů masa, které jsou marinovány přes noc v delikátní směsi indického koření a poté grilovány v TANDOOR.
| | | kuřecí (prsa) | 225,- | | ryba (losos) | 275,- | | jehněčí (file) | 345,- | | | | | TANDOORI THALI | 395,- | | Jehněčí, kuřecí maso a maso lososa grilované na dřevěném uhlí.
| | |
MURGH MAKHANI | 290,- | |
Typický pokrm severní Indie. Marinované kuře v jemné pikantní rajčatovo-máslové omáčce lahodné chuti. Dochuceno exotickým kořením a česnekem.
| | |
CHANA GOSHT | 320,- | |
Vybrané kousky jehněčího masa, vařené spolu s cizrnou v lahodné kořeněné omáčce, která je připravena z jedinečné směsi vybraného koření.
| | |
ROGAN JOSH | 320,- | |
Pokrm,který je velmi rozšířený v oblasti severní Indie a Bangladéše. Jemné jehněčí maso vařené v lahodné omáčce, jejímž základem jsou rajčata se směsí typického aromatického koření.
| | |
GOHST PASANDA | 390,- | |
Kousky marinovaného a grilovaného jehněčího filetu vařené v kokosovo-smetanové omáčce s drcenými mandlemi a dochucené kapkou čeveného vína.
| | |
JHINGA MASALA | 450,- | |
Základem tohoto pokrmu jsou krevety a speciální směs typickéhé koření v lahodné omáčce, která vzniká restováním cibule s kešu oříšky.
| | |