right_col_icon1.gifARGUMENT Restaurant-Cafe

Restaurace

Jsme moderní a živý podnik se zaměřením na mezinárodní kuchyni, se specializací na přípravu masa a čerstvých ryb na lávovém grilu.

Naše restaurace se prezentuje sloganem „Nejčerstvější podnik na Praze 6“.

Interiér, od pohledu útulných tří prostor s takřka domácí atmosférou o celkové kapacitě kolem 105 osob, spojuje linka ohlédnutí za koncem třícátých let minulého století. Samozřejmostí je, že restaurant je rozdělen na kuřáckou a nekuřáckou část, přes léto je k dispozici příjemná terasa ve vnitrobloku.

Citace zákazníka, zápis z knihy hostů:

* Hospodářské noviny: „Cokoliv, co si tu objednáte, je s nevyřčenou samozřejmostí dokonalé.“

* Hospodářské noviny: „14. - 25. místo v žebříčku Nejlepší restaurace v Česku 2011“

* Euro: „Drží všechny trumfy k tomu, aby oslovil širokou obec labužníků.“

* Instinkt: „Příjemný interiér, milá obsluha a hlavně dobrá kuchyně.“

 

LETNÍ TERASA VE DVOŘE, Otevírací doba: Po - So 11:30 - 23:30, Ne 12:00 - 22:00

Kontakt
Ulice a číslo: 
Bubenečská 352/19
Město: 
Praha 6
Kraje a velká města: 
Praha 6
PSČ: 
16000
Telefon: 
220510427
Detail restaurace
Typ restaurace: 
mezinárodní restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Máme dětský koutek
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Pondělí: 
20/08/2012
Stroganoff z hovězí roštěné s julienne hranolkami
95
Italské arborio risotto s krůtím masem, cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem
115
Pomalu pečené telecí hrudí na tymiánu s jemnou smetanovo-křenovou omáčkou, nočkem glazovaných jablek a bramborovými rösti
140
Restovaná filátka z čerstvého třeboňského pstruha s omáčkou z červené řepy, bylinkovou červenou čočkou se šalotkou a listovým špenátem
145
Úterý: 
21/08/2012
Grilovaný kebab s barbecue omáčkou, zakysanou smetanou a zeleninovým kus-kusem
95
Italské arborio risotto s krůtím masem, cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem
115
Pomalu pečené telecí hrudí na tymiánu s jemnou smetanovo-křenovou omáčkou, nočkem glazovaných jablek a bramborovými rösti
140
Restovaná filátka z čerstvého třeboňského pstruha s omáčkou z červené řepy, bylinkovou červenou čočkou se šalotkou a listovým špenátem
145
Středa: 
22/08/2012
Kořeněná vepřová krkovice se zeleninovým ragů a rozmarýnovým bramborem
95
Italské arborio risotto s krůtím masem, cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem
115
Pomalu pečené telecí hrudí na tymiánu s jemnou smetanovo-křenovou omáčkou, nočkem glazovaných jablek a bramborovými rösti
140
Restovaná filátka z čerstvého třeboňského pstruha s omáčkou z červené řepy, bylinkovou červenou čočkou se šalotkou a listovým špenátem
145
Čtvrtek: 
24/08/2012
Krůtí Cordon Bleu se štouchaným bramborem
95
Italské arborio risotto s krůtím masem, cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem
115
Pomalu pečené telecí hrudí na tymiánu s jemnou smetanovo-křenovou omáčkou, nočkem glazovaných jablek a bramborovými rösti
140
Restovaná filátka z čerstvého třeboňského pstruha s omáčkou z červené řepy, bylinkovou červenou čočkou se šalotkou a listovým špenátem
145
Pátek: 
24/08/2012
Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží
95
Italské arborio risotto s krůtím masem, cuketou, sušenými rajčaty, rukolou a parmezánem
115
Pomalu pečené telecí hrudí na tymiánu s jemnou smetanovo-křenovou omáčkou, nočkem glazovaných jablek a bramborovými rösti
140
Restovaná filátka z čerstvého třeboňského pstruha s omáčkou z červené řepy, bylinkovou červenou čočkou se šalotkou a listovým špenátem
145

pekne prostredi, skvela obsluha a vyborne jidlo

Dobry den,

precetl jsem si dole komentare z roku 2009 a musim se restaurace zastat, bydlim kousek a v dejvicich nemaji konkurenci, o cemz svedci i jejich umisteni v top100 grandrestaurantu a top25 hospodarskych novin. Interier je tesne pod hranou prehnaneho luxusu, spise je uzivatelsky prakticky, personal je znam svoji ochotou, profesionalitou a osobnim pristupem a o jidle je zbytecne psat super zbytecne, vyborne zpracovani masa z lava grilu, bezkonkurencni coq au vin, pomalu pecene selatko. takze vsem vrele doporucuji. patrik k.

Jídlo na vysoké úrovni

Jídlo na vysoké úrovni podtržené příznivou cenou, příjemná obsluha. Nesdílím s předchozím  komentářem, restauraci doporučuji, nicméně vytíženost restaurace vypovídá o svém....

František Nesvadba

 

la bomba

Jen naprostý ignorant neocení kvalitu této, dle mého názoru, božské restaurace. Naprosto jedinečná kuchyně a skvělé prostředí. Přeji mnoho úspěchů a spokojených hostů.

V.Košťál

Nevim ale tahle restaurace je

Nevim ale tahle restaurace je zatim nejhorsi kde jsem byl..Neudelala na me dojem a ani pracovnici !!!

.

Plně souhlasim nejhorší restaurace co sem byla,byla sem tam jednou a naposled.nikdo mě tam nedostane,takovej až možná moc přehnany..a ty barvy.nic moc a zaměstnance ani nemluvim.