Luna di Notte
Restaurace
Noblesní italská restaurace s vinotékou dělenou podle italských regionů. Každý večer živá hudba v lounge prostoru restaurace (piano bar, Gypsy nights, rock&roll nights, piano-sax, chanson večery atd.) Zahrádka s vinnou révou
Praha 1, Vězeňská 3, telefon: 222 312 999
Fotogalerie
Nabídka jídel
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Le fresche insalate/Velké zeleninové saláty/Fresh salads
Roma – insalata romana, pomodori, crostini, petto di pollo, condimento 190,-
Roma - římský salát, rajče, krotony, kuřecí maso, dresink
Roma – rome salad, tomatoe, crouton bread, chicken breast, dressing
Primavra - rucola, pomodorini di Sicilia, parmigiano a scaglie 180,-
Primavera - rukola ,cherry rajčata, hobliny parmezánu
Primavera – arugola salad, cherry tomato, parmigiano flakes
Mediterranea - insalata mista, tonno, pomodoro, mais, mozzarella 160,-
Mediterranea - mix salátu,tuna, rajče, kukuřice, mozarella
Mediterranean – variation of green salad, tomatoe, tunafish, mais, mozzarella
Greca - feta, cetrioli, olive nere, jogurt, pomodoro 180,-
Greca - feta, okurky, olivy, rajče, jogurtový dresink
Greece – feta cheese, cucumber, olives, tomatoes, dressing
Luna di Notte - insalata mista, rucola, pomodori, gamberi, avocado 190,-
Luna di Notte - mix salátu, rukola, rajčata, krevety, avocado, balzamická redukce
Luna di Notte - variation of green salad, arugola, tomatoe, shrimps, avocado, balsamic vinegar
Antipasti di mare/ Předkrmy/ Fish starer
Alici marinate al vino bianco con pomodorini , aceto di frutti di bosco 280,-
Středomořští sledi marinovaní v bílém víně na salátovém lůžku a octem z lesních plodů
Marinated anchovy with forest fruits vinegar and ‘‘lollo‘‘ salad
Ostriche claire di claire all´acqua di mare e cruton di pane 420,-
Ústřice ¨Claire di Claire¨ v modré laguně a křehké tousty
‘’Claire de Claire’’ oyster in sea water
Trittico di carpacci-salmone, tonno, pesce spada con olio ev, pinoli, pomodorini 310,-
Trio carpaccio - tuňákové, z mečouna a lososa podávané s rajčátky, piniové oříšky a s olivovým olejem
Triptych of Carpaccio- tuna fish, swordfish and salmon with pine nuts, cherry tomato and ev olive oil
Gli scampi aglio, olio e peperoncino 480,-
Langustýnky s česnekem feferonkou a olivovým olejem
Scampy with garlic olive oil and chili peppers
Antipasti di mare/ Předkrmy/ Fish starer
Cestino di parmigiano con gamberi e verdure di stagione lesse 420,-
Parmazánové košíčky plněné krevetami a křupavým salátkem z rukoly a artyčoků
Parmigiano basket with shrimps, marinated artichokes carpaccio and arugola
Insalata di polpo alla catalana 430,-
Chobotnicový salát ´´po Catalánsku ´´ cherry rajčátka řapíkatý celer šalotka a lehký olivový dresink
Octopus salad with onion, cherry tomatoe, celery
Cozze e vongole alla maniera classica marinara 290,-
Srdcovky a slávky na klasický námořnický způsob
Mussels and clams with marinara sauce
Cappesante gratinate con pane bianco 410,-
Gratinované mušle Sv. Jakuba v chlebové krustě
Saint Jacques gratine‘ in white bread
Zuppettina di seppioline e piselli alla Romagnola 340,-
Polévka ´´po Romagnola´´ z malých sépií a hrášku
Baby squid soup with green peas
Tartara di tonno con capperi, senape, scalogno e prezzemolo 420,-
Tataráček z tuňáka podávaný s hořčicí, petrželí, kapary a tousty
Tuna fish tartar seasoned with parsley, mustard, cappers, sweet onion
Tartara di salmone con capperi, senape, scalogno e prezzemolo 310,-
Tataráček z lososa podávaný s hořčicí, petrželí, kapary a tousty
Salmon tartar seasoned with parsley, mustard, cappers, sweet onion
Gamberoni al lardo di Colonnata con mix di insalate e riduzione di balsamico 480,-
tygří krevety obalené v italské slanině na salátovém lůžku a balzamickou redukc
Tiger shrimps wrapped with Colonnata lard served with mix salad and balsamic vibegar reduction
Antipasti di terra/Předkrmy zemske/Meat and vegetables starters
Fantasia di crudita´di verdure miste all´italiana 210,-
Fantazie křupavé zeleniny
Mix of raw vegetables with ev olive oil and balsamic vinegar
Festival di salumi misti 290,-
Festival italských salámů
Italian butcher platter
Bouquet di formaggi misti 290,-
Talíř italských sýrů
Italian milkman platter
Insalata caprese 290,-
Caprese mozarella z buvolího mléka a rajčaty
Cprese salad with bufala mozzarella and cherry tomatoe
L´intramontabile prosciutto e melone 280,-
Parmská šunka a žlutý meloun cantaluppe
Parma ham and melon Cantalupo
Involtino di mozzarella di bufala e prosciutto di Parma 290,-
Mozzarella z buvolího mléka v měšci z parmské šunky
Bufala mozzarella wrapped on Parma ham
Carpaccio di filetto di manzo a modo di bresaola con rucola e parmigiano 280,-
Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem
Beef carpaccio with arugola and parmigiano
La classica melanzane alla parmigiana 180,-
Lilky s rajčatovou omáčkou zapečené parmezánem
Aubergine with tomatoes gratinanted with parmesan cheese
Tartara di manzo con crostini croccanti 390,-
Hovězí tatarák s křehkýmy toustíky
Beef tartar with bread crouton
-
Primi di mare/Těstoviny z moře/First course from sea
Spaghetti alle vongole veraci 340,-
Špagety se srdcovkami
Spaghetti with clams
Linguine ai frutti di mare 390,-
Linguie s mořskými plody
Linguine with seafood
Tagliolini neri con cappesante, gamberi e funghi porcini 390,-
Černé tagliolini krevety, mušle sv.jakuba a hříbky
Black tagliolini with S. Jacques, shrimps and porcini mushrooms
Stracci di pasta alla Sanremese ( frutti di mare, panna, pesto ) 380,-
´´Stracci´´ těstoviny s plody moře a bazalkové pesto zjemněné smetanou
Pasta ‘‘Stracci‘‘ with seafood, pesto and cream
Linguine in salsa di scampi 390,-
Linguine s omáčkou z lagutýnek
Linguine with scampy sauce
Tortelli di ricotta e spinaci con crema di scampi 420,-
Těstovinové taštičky plněné ricottou a špenátem podávané na krému z lagustýnek
Tortelli filled with ricotta and spinach served with scampy sauce
Guazzetto di maltagliati e frutti di mare 340,-
Čerstvá polévka z mořských plodů s těstovinovými flíčky
Seafood soup with home made pasta maltagliate
Risottino scampi e zafferano 380,-
Rizoto s lagustýnkami a šafránem
Risotto with scampy and saffron
Risottino del Pescatore 340,-
Rizoto s plody moře
Seafood risotto
Primi di terra/Těstoviny zemské/ First course (meat and vegetables)
Minestrone alla Milanese 180,-
Zeleninová polévka
Vegetables soup
Potage di verdure 190,-
Zeleninový krém
Vegetable cream
Tagliatelle al pesto alla Genovese 220,-
Tagliatelle s bazalkovým pestem
Tagliatelle with Genovese pesto
Gnocchi noni in salsa regina con rucola e petto di pollo 250,-
Nočky s kuřecím masem rukolou a smetanou
Gnocchi with chiken breast and arugola salad
Ravioli ricotta e spinaci in salsa di pomodoro fresco, basilico e parmigiano 250,-
Plněné taštičky ricottou a špenátem v omáčce z rajčat čerstvé bazalky a parmezánu
Ravioli filled with ricotta and spinach served with fresh tomatoe, basil and parmigiano
Risotto mantecato ai porcini 280,-
Rizoto s hříbky
Risotto with mushrooms Porcini
Penne amatriciana 210,-
Penne amatriciana
Penne amatriciana
Risotto alla buttera con profumo di tartufo 240,-
Rizoto buttera provoněné lanýžem
Risotto a ´la buttera with truffle scent
Secondi di mare /Hlavny chody z moře/Seafood main course
La grigliata mista 2 per. branzino, tonno, scampi, gmberi, spiedini di calamari 2100,-
Grilovaná mísa min pro 2 osoby mořský vlk mořský jazyk langustýny krevety kalamary
Mix grilled of fresh fish for 2 person: seabass, sole, scampy, shrimps, calamary
Fritto misto dell´ Adriatico con zucchine pastellate 750,-
Smažené mořské plody s cuketou v těstíčku
‘‘Fritto misto‘‘: fried fresh fish and vegetable
Branzino in crosta di sale iodato di Sicilia con verdurine ai ferri; per 2 persone 1800,-
Mořský vlk v solné krustě s grilovanou zeleninou pro 2 osobi
Sea bass in Sicilian sea salt crust with grilled vegetables; for 2 people
Filetto di orata gratinata ai pistacchi di Bronte con salsa Fricassea 590,-
Filet z pražmy gratinovaný na pistáciích
Pan seared sea bream fillet with Pistacchio sauce
Scampi ai ferri con verdure grigliate 750,-
Langustky a zelenina na grilu
Grilled scampy and season vegetables
Calamari alla griglia 380,-
Kalamari pečené na grilu s česnekem
Grilled calamary with garlic flavour
Gamberoni alla griglia con spinaci ai burro e parmigiano 750,-
Tygří krevety na grilu se špenátem na másle a parmezánem
Grilled big shrimps served with spinach butter and parmigiano
Tonno alla griglia con crosta di sesamo 480,-¨
Filet z tuňáka v sezamovo krustě
Grilled tunafish fillet in sesame crust
Rombo chiodato al forno o ai ferri min. per 2 persone 1800,-
Kambala na grilu nebo pečená v troubě
Grilled or baked turbot with fresh vegetables
Branzino al forno con pomodorino, patate e olive 590,-
Mořský vlk pečený v troubě s bramborovými lupínky rajčátky a olivami
Baked sea bass served with chips potatoe, cherry tomatoe and olives
Secondi di terra/Hlavní chody zemské/Meat main course
Tagliata di manzo con rucola e pomodorini 480,-
Plátky hovězí roštěné na lůžku s rukoly a cayčat
Beef sliced fillet served with arugola and tomatoe
Entrecotte ai ferri con battuto di erbe fini e verdurine grigliate 490,-
Enttrecotte s bylinkami na grilu a grilovanou zeleninou
Grlled entrecote with mediterranean herbes served with tender vegetables
Costolette di agnello gratinate al pistacchio servite con piccola insalatina di misticanza 610,-
Jehněčí kotletky gratinované na pistáciích podávené s svěžím zeleninovým salátkem
Lamb chops ‘‘ au gratin‘‘ on pistacchio crust served with small green leaves salad
Filetto di manzo in crosta di pecorino con patate al rosmarino e peperoni grigliati 610,-
Hovězí biftek s krustou s ovčího sýra podávaný s bramborem na rozmarýnu a grilovanou paprikou
Beef fillet with pecorino crust served with artichoke and grilled peppers
Filetto di manzo con salsa di porcini 610,-
Hovězí biftek s lehkou hříbkovou omáčkou
Beef fillet with mushrooms cream
Bistecchina di vitello ¨Franch raks¨ con patate al rosmarino 560,-
Telecí kotlet s kostí na grilu s bramborem na rozmarýnu
Veal steak ‘‘ French raks‘‘ with potatoe
Bistecchina di vitello con panatura di nocciole alla Milanese con patate al forno 590,-
Smažená telecí kotleta v obalu z lískových oříšků podávaná s bramborem na rozmarýnu
Baby veal steak with hezelnuts crust served with rosemary baked potatoe
Scaloppina al linone con verdure ai ferri 420,-
Telecí plátek v citrónové omáčce s grilovanou zeleninou
Veal scaloppina in lemon sauce served with grilled vegetables
Scaloppina al marsala con spinaci al burro e parmigiano 450,-
Telecí plátek v omáčce z marsaly s přílohou dušeného špenátu na másle s parmezánem
Veal scaloppina in Marsala sweet wine sauce served with spinach