right_col_icon1.gifLuna di Notte

Restaurace

Noblesní italská restaurace s vinotékou dělenou podle italských regionů. Každý večer živá hudba v lounge prostoru restaurace (piano bar, Gypsy nights, rock&roll nights, piano-sax, chanson večery atd.) Zahrádka s vinnou révou

Praha 1, Vězeňská 3, telefon: 222 312 999

Kontakt
Ulice a číslo: 
Vězeňská, 3
Město: 
Praha
Kraje a velká města: 
Praha 1
PSČ: 
110000
Telefon: 
+420 222 312 999
Detail restaurace
Typ restaurace: 
italské restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Nejsme
Parkování: 
Nemáme
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Týdenní menu: 

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

 

 

Menu vegetarian

 

·       Seasonal mix salad

                       Míchný zeleninový salát

·        Penne in Norma style (eggplant, tomatoe sauce, basil)

             Penne Norma – rajčatová omáčka lilek a ricota

             Caffe

Price: 250,-

 

 

Menu fish

 

·       Baby shrimps cocktail

Krevetový kokteil

·        Grilled fresh salmon with vegetables

Grilovaný čerstvý losos se zeleninou

          Caffe

Price: 250,-

 

 

Menu meat

 

·       Tagliatelle with Parma ham and vegetables

Tagliatelle na zelenině  s Parmskou šunkou

 

·       Pork scaloppina in white wine sauce                      Vepřové plátky na bílém víně

           Caffe

Price: 250,-  

Jídelníček: 

 

 

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 

 

 

Le fresche insalate/Velké zeleninové saláty/Fresh salads

 

Roma – insalata romana, pomodori, crostini, petto di pollo, condimento                           190,-

Roma - římský salát, rajče, krotony, kuřecí maso, dresink

Roma – rome salad, tomatoe, crouton bread, chicken breast, dressing

 

Primavra - rucola, pomodorini di Sicilia, parmigiano a scaglie                                          180,-

Primavera - rukola ,cherry rajčata, hobliny parmezánu

Primavera – arugola salad, cherry tomato, parmigiano flakes

 

Mediterranea - insalata mista, tonno, pomodoro, mais, mozzarella                                  160,-

Mediterranea - mix salátu,tuna, rajče, kukuřice, mozarella

Mediterranean – variation of green salad, tomatoe, tunafish, mais, mozzarella 

 

Greca - feta, cetrioli, olive nere, jogurt, pomodoro                                                            180,-

Greca - feta, okurky, olivy, rajče, jogurtový dresink

Greece – feta cheese, cucumber, olives, tomatoes, dressing

 

Luna di Notte - insalata mista, rucola, pomodori, gamberi, avocado                                        190,-

Luna di Notte - mix salátu, rukola, rajčata, krevety, avocado, balzamická redukce

Luna di Notte - variation of green salad, arugola, tomatoe, shrimps, avocado, balsamic vinegar

                                  

 

Antipasti di mare/ Předkrmy/ Fish starer               

 

Alici marinate al vino bianco con pomodorini , aceto di frutti di bosco                                280,-

Středomořští sledi marinovaní v bílém víně na salátovém lůžku a octem z lesních plodů

Marinated anchovy  with forest fruits vinegar and ‘‘lollo‘‘ salad

 

Ostriche claire di claire all´acqua di mare e cruton di pane                                          420,-

Ústřice ¨Claire di Claire¨ v modré laguně a křehké tousty

‘’Claire de Claire’’ oyster in sea water

 

Trittico di carpacci-salmone, tonno, pesce spada con olio ev, pinoli, pomodorini          310,-

Trio carpaccio - tuňákové, z mečouna a lososa podávané s rajčátky, piniové oříšky a s olivovým olejem

Triptych of Carpaccio- tuna fish, swordfish and salmon with pine nuts, cherry tomato and ev olive oil

 

Gli scampi aglio, olio e peperoncino                                                                           480,-

Langustýnky s česnekem feferonkou a olivovým olejem

Scampy with garlic olive oil and chili peppers

 

 

 

 

        

 

             Antipasti di mare/ Předkrmy/ Fish starer                       

 

Cestino di parmigiano con gamberi e verdure di stagione lesse                                   420,-

Parmazánové košíčky plněné krevetami a křupavým salátkem z rukoly a artyčoků

Parmigiano basket with shrimps, marinated artichokes carpaccio and arugola

 

Insalata di polpo alla catalana                                                                               430,-

Chobotnicový salát  ´´po Catalánsku ´´ cherry rajčátka řapíkatý celer šalotka a lehký olivový dresink

Octopus salad with onion, cherry tomatoe, celery

 

Cozze e vongole alla maniera classica marinara                                                        290,-

Srdcovky a slávky na klasický námořnický způsob

Mussels and clams with marinara sauce

 

Cappesante gratinate con pane bianco                                                                     410,-

Gratinované mušle Sv. Jakuba v chlebové krustě

Saint Jacques gratine‘ in white bread

 

Zuppettina di seppioline e piselli alla Romagnola                                                   340,-

Polévka  ´´po Romagnola´´ z malých sépií a hrášku

Baby squid soup with green peas 

 

Tartara di tonno con capperi, senape, scalogno e prezzemolo                                     420,-

Tataráček z tuňáka podávaný s hořčicí, petrželí, kapary a tousty

Tuna fish tartar seasoned with parsley, mustard, cappers, sweet onion

Tartara di salmone con capperi, senape, scalogno e prezzemolo                                 310,-

Tataráček z lososa podávaný s hořčicí, petrželí, kapary a tousty

Salmon tartar seasoned with parsley, mustard, cappers, sweet onion

Gamberoni al lardo di Colonnata con mix di insalate e riduzione di balsamico         480,-

tygří krevety obalené v italské slanině na salátovém lůžku a balzamickou redukc

Tiger shrimps wrapped with Colonnata lard served with mix salad and balsamic vibegar reduction

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antipasti di terra/Předkrmy zemske/Meat and vegetables starters

Fantasia di crudita´di verdure miste all´italiana                                                          210,-

Fantazie křupavé zeleniny

Mix of raw vegetables with ev olive oil and balsamic vinegar

 

Festival di salumi misti                                                                                             290,-

Festival italských salámů

Italian butcher platter                                                                                         

 

Bouquet di formaggi misti                                                                                          290,-

Talíř italských sýrů

Italian milkman platter

 

Insalata caprese                                                                                                         290,-

Caprese mozarella z buvolího mléka a rajčaty

Cprese salad with bufala mozzarella and cherry tomatoe

 

L´intramontabile prosciutto e melone                                                                          280,-

Parmská šunka a žlutý meloun cantaluppe

Parma ham and melon Cantalupo

 

Involtino di mozzarella di bufala e prosciutto di Parma                                               290,-

Mozzarella z buvolího mléka v měšci z parmské šunky

Bufala mozzarella wrapped on Parma ham

 

Carpaccio di filetto di manzo a modo di bresaola con rucola e parmigiano                      280,-

Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem

Beef carpaccio with arugola and parmigiano

 

La classica melanzane alla parmigiana                                                                      180,-

Lilky s rajčatovou omáčkou zapečené parmezánem

Aubergine with tomatoes gratinanted with parmesan cheese

Tartara di manzo con crostini croccanti                                                                       390,-

Hovězí tatarák s křehkýmy toustíky

Beef tartar with bread crouton

 

 

 

 

-

       Primi di mare/Těstoviny z moře/First course from sea

Spaghetti alle vongole veraci                                                                                       340,-

Špagety se srdcovkami

Spaghetti with clams

 

Linguine ai frutti di mare                                                                                         390,-

Linguie s mořskými plody

Linguine with seafood

 

Tagliolini neri con cappesante, gamberi e funghi porcini                                              390,-

Černé tagliolini krevety, mušle sv.jakuba a hříbky

Black tagliolini with S. Jacques, shrimps and porcini mushrooms

 

Stracci di pasta alla Sanremese ( frutti di mare, panna, pesto )                                   380,-

´´Stracci´´ těstoviny s plody moře a bazalkové pesto zjemněné smetanou

Pasta ‘‘Stracci‘‘ with seafood, pesto and cream

 

Linguine in salsa di scampi                                                                                        390,-

Linguine s omáčkou z lagutýnek

Linguine with scampy sauce

 

Tortelli di ricotta e spinaci con crema di scampi                                                           420,-

Těstovinové taštičky plněné ricottou a špenátem podávané na krému z lagustýnek

Tortelli filled with ricotta and spinach served with scampy sauce

 

Guazzetto di maltagliati e frutti di mare                                                                    340,-

Čerstvá polévka z mořských plodů s těstovinovými flíčky

Seafood soup with home made pasta maltagliate

 

Risottino scampi e zafferano                                                                                                380,-

Rizoto s lagustýnkami a šafránem

Risotto with scampy and saffron

 

Risottino del Pescatore                                                                                               340,-

Rizoto s plody moře

Seafood risotto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primi di terra/Těstoviny zemské/ First course (meat and vegetables)

 

Minestrone alla Milanese                                                                                                   180,-

Zeleninová polévka

Vegetables soup

 

Potage di verdure                                                                                                     190,-

Zeleninový krém

Vegetable cream

 

Tagliatelle al pesto alla Genovese                                                                            220,-

Tagliatelle s bazalkovým pestem

Tagliatelle with Genovese pesto

 

Gnocchi noni in salsa regina con rucola e petto di pollo                                             250,-

Nočky s kuřecím masem rukolou a smetanou

Gnocchi with chiken breast and  arugola salad

 

Ravioli ricotta e spinaci in salsa di pomodoro fresco, basilico e parmigiano                  250,-

Plněné taštičky ricottou a špenátem v omáčce z rajčat čerstvé bazalky a parmezánu

Ravioli filled with ricotta and spinach served with fresh tomatoe, basil and parmigiano

 

Risotto mantecato ai porcini                                                                                    280,-

Rizoto s hříbky

Risotto with mushrooms Porcini

 

Penne amatriciana                                                                                                210,-

Penne amatriciana

Penne amatriciana

 

Risotto alla buttera con profumo di tartufo                                                             240,-

Rizoto buttera provoněné lanýžem

Risotto a ´la buttera with truffle scent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Secondi di mare /Hlavny chody z moře/Seafood main course

 

La grigliata mista 2 per. branzino, tonno, scampi, gmberi, spiedini di calamari          2100,-

Grilovaná mísa min pro 2 osoby mořský vlk mořský jazyk langustýny krevety kalamary

Mix grilled of fresh fish  for 2 person: seabass, sole, scampy, shrimps, calamary

 

Fritto misto dell´ Adriatico con zucchine pastellate                                                   750,-

Smažené mořské plody s cuketou v těstíčku

‘‘Fritto misto‘‘: fried fresh fish and vegetable

 

Branzino in crosta di sale iodato di Sicilia con verdurine ai ferri; per 2 persone         1800,-

Mořský vlk v solné krustě s grilovanou zeleninou pro 2 osobi

Sea bass in Sicilian sea salt crust with grilled vegetables; for 2 people

 

Filetto di orata gratinata ai pistacchi di Bronte con salsa Fricassea                            590,-

Filet z pražmy gratinovaný na pistáciích

Pan seared sea bream fillet with Pistacchio sauce 

 

Scampi ai ferri con verdure grigliate                                                                          750,-

Langustky a zelenina na grilu

Grilled scampy and season vegetables

 

Calamari alla griglia                                                                                                380,-

Kalamari pečené na grilu s česnekem

Grilled calamary with garlic flavour

 

Gamberoni alla griglia con spinaci ai burro e parmigiano                                            750,-

Tygří krevety na grilu se špenátem na másle a parmezánem

Grilled big shrimps served with spinach butter and parmigiano

 

Tonno alla griglia con crosta di sesamo                                                                       480,-¨

Filet z tuňáka v sezamovo krustě

Grilled tunafish fillet in sesame crust

 

Rombo chiodato al forno o ai ferri min. per 2 persone                                                1800,-

Kambala na grilu nebo pečená v troubě

Grilled or baked turbot with fresh vegetables

 

Branzino al forno con pomodorino, patate e olive                                                        590,-

Mořský vlk pečený v troubě s bramborovými lupínky rajčátky a olivami

Baked sea bass served with chips potatoe, cherry tomatoe and olives

 

 

 

 

 

 

 

Secondi di terra/Hlavní chody zemské/Meat main course

Tagliata di manzo con rucola e pomodorini                                                                     480,-

Plátky hovězí roštěné na lůžku s rukoly a cayčat

Beef sliced fillet served with arugola and tomatoe

 

Entrecotte ai ferri  con battuto  di erbe fini e verdurine grigliate                                     490,-

Enttrecotte s bylinkami na grilu a grilovanou zeleninou

Grlled entrecote with mediterranean herbes served with tender vegetables 

 

Costolette di agnello gratinate al pistacchio servite con piccola insalatina di misticanza  610,-

Jehněčí kotletky gratinované na pistáciích podávené s svěžím zeleninovým salátkem

Lamb chops ‘‘ au gratin‘‘ on pistacchio crust served with small green leaves salad

 

Filetto di manzo in crosta di pecorino con patate al rosmarino e peperoni grigliati           610,-

Hovězí biftek s krustou s ovčího sýra podávaný s bramborem na rozmarýnu a grilovanou paprikou

Beef fillet with pecorino crust served with artichoke and grilled peppers    

 

Filetto di manzo con salsa di porcini                                                                              610,-

Hovězí biftek s lehkou hříbkovou omáčkou

Beef fillet with mushrooms cream

 

Bistecchina di vitello ¨Franch raks¨ con patate al rosmarino                                                     560,-

Telecí kotlet s kostí na grilu s bramborem na rozmarýnu

Veal steak ‘‘ French raks‘‘ with potatoe

 

Bistecchina di vitello con panatura di nocciole alla Milanese con patate al forno            590,-

Smažená telecí kotleta v obalu z lískových oříšků podávaná s bramborem na rozmarýnu

Baby veal steak with hezelnuts crust served with rosemary baked potatoe

 

Scaloppina al linone con verdure ai ferri                                                                                420,-

Telecí plátek v citrónové omáčce s grilovanou zeleninou

Veal scaloppina in lemon sauce served with grilled vegetables

 

Scaloppina al marsala con spinaci al burro e parmigiano                                                        450,-

Telecí plátek v omáčce z marsaly s přílohou dušeného špenátu na másle s parmezánem

Veal scaloppina in Marsala sweet wine sauce served with spinach