Restaurace Kašperk
Restaurace
"Restaurace byla postavena přímo na základech hostince U hroznu, který vznikl v době největší slávy Kašperských Hor (období těžby zlata)."
Restaurace Kašperk, je otevřena celý týden. Šéfkuchařem je Jiří Sedlák přezdívaný Harry, rodák ze Šumavy, který vedl vyhlášenou kuchyni hotelu Modrava a pracoval v několika prestižních restauracích v Praze.
Snaží se především akceptovat veškeré zvyklosti, které vyplývají ze základů šumavské kuchyně. Jeho receptury jsou osobité, vyznačující se vysokou nápaditostí. Jeho pokrmy z masa, jsou nejlepší, co můžete v těchto oblastech ochutnat.
Restaurant Kašperk je vhodným jak pro oběd a večeře, tak i pro posezení u kávy v nezapomenutelném prostředí restaurace, která byla designovaná na míru v přímém vztahu k hradu Kašperk.
kvalita
velká kvalita......