right_col_icon1.gifJídlo-Flora.cz

Restaurace

Expressní rozvoz jídel - hotovek, polévek, minutek, ryb a specialit po Plzni ZDARMA. Možnost platit stravenkami (Sodexho Pass, Chequé dejeuner, Ticket Restaurant).

Dovoz jídel 30-60 minut

Prověření šéfkuchaři, obaly zdarma, přijatelné ceny (Hotové jídlo + příloha + obal + dovoz 89,-)

Věrnostní slevy pro registrované zákazníky

http://www.jidlo-flora.cz

Kontakt
Ulice a číslo: 
Brožíkova 16
Město: 
Plzeň
Kraje a velká města: 
Plzeň-město
PSČ: 
30100
Telefon: 
377374226
Detail restaurace
Typ restaurace: 
rozvoz domů
Letní zahrádka: 
Nemáme
Extra salonek: 
Nemáme
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Nemáme
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Nejsme
Parkování: 
Nemáme
Výběr vína: 
Červené / bílé
Platba kartou: 
Pouze hotově

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Jídelníček: 
Objednávky příjímáme:

PO – NE : 10:30 – 23:30 hod.

Polévky:

  1. Hovězí vývar s masem
  2. Slepičí vývar s masem
  3. Zelná s uzeninou
 Předkrmy:
  1. 100g Hovězí carpaccio
(Hovězí svíčková, olivový olej, vinný ocet, pamezan)
  1. 100g Mozzarela prokládaná tomaty
    (Zdobená olivami)
  2. 100g Variace sýrů na listovém salátu
    (Zdobená brusinkami a vlašskými ořechy)
  3. 100g Blanšírovaný zelený chřest v šunkovém kabátku
  4. 100g Kořeněné kuřecí copánky na grilu s rajčatovou salsou
  5. 100g Špíz z drůbežích jatýrek
    (Balených ve slanině, prokládaný feferonkou)
  6. 120g Opečené krevetky na olivovém oleji s česnekem
    (Na listovém salátu)
  7. 200g Český utopenec, cibule, pečivo
Ryby sladkovodní:
  1. 200g Candát na grilu
  2. 200g Cadát pečený na zelenině
  3. 200g Kořeněné filety z candáta na rajčatech
    (cibule, česnek, slanina, bílé víno, rajčata)
  4. 200g Pstruh na grilu
  5. 200g Pstruh v pikantní omáčce z drcených mandlí
    (Mandlovo-smetanová omáčka)
Ryby mořské:
  1. 200g Calamari fritt
  2. 200g Čerství chlazený filet z norského lososa na grilu
  3. 200g Čerství chlazený filet z norského lososa s šafránovou om.
    (Šafrán, bílé víno, smetana)
  4. 200g Čerství chlazený filet z norského lososa v bylinkovém másle
  5. 200g Steak z čerstvého tuňáka na grilu s omáčkou
    (zelený pepř – čtyři druhy sýra – žampiónová – rajčatová salsa)
  6. 200g Úhoř grilovaný, zdobený olivami
    (Cibule, česnek, olivy, slanina, bílé víno)
  7. 200g Úhoř na grilu přelitý žampiónovou omáčkou
    (Žampióny, slanina, cibule, česnek, smetana)
  8. 250g Pangas filet flambovaný koňakem na olivovém oleji
  9. Rybí variace
    (rybí soté (losos,pangas,scampa..) na olivovém oleji a česneku, flambované brandy)
  10. 300g Calamari grill
    (Česnek)
 Česká kuchyně:
  1. ½ Kachna pečená, bílé a červené zelí, knedlík houskový a bramborový
  2. ¼ Kachna pečená, bílé a červené zelí, knedlík houskový a bramborový
  3. 150g Plzeňský guláš
  4. 150g Staročeská bašta
    (Vepřové, uzené, zelí dvou barev, houskový, bramborový knedlík)
  5. 150g Svíčková na smetaně
  6. 1ks Naložené vepřové koleno  pečené, hořčice, křen, pečivo
 Drůbeží maso:
  1. 120g Krůtí medailonky v bramborovém těstíčku
  2. Krůtí plátek s roquefortovou omáčkou
    (Smetana, bílé víno, roquefor)
  3. 150g Kuřecí prsa v bazalkové omáčce
    (smetana, bazalka, česnek)
  4. 150g Pikantní kuřecí směs na smetaně
  5. 150g Přírodní kuřecí řízek
  6. 150g Smažený kuřecí řízek
  7. 150g Zavinutá kuřecí prsíčka plněná zeleným chřestem,
    šunkou s sýrem
  8. 200g Kachní prsíčka na portském víně
    (Portské víno, jablko, skořice, vl. Ořechy, pórek)
  9. 200g Kachní prsíčka brusinkové omáčce
    (Brusinky, marshalla)
  10. 350g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
  11. Krůtí „Gordon Blue“
    (Smažená kapsa plněná šunkou a sýrem)
 
 Hovězí maso:
  1. 150g Tatarský biftek, topinky
(Vaječný žloutek, cibule, kmín, sůl, pepř, kečup, hořčice, worcester, ml. paprika)
  1. 150g Telecí medailonky žampiónech s pórkem dušené na vermutu
  2. 150g Telecí plátek grilu zapečený s chřestem, šunkou a sýrem
  3. 200g Biftek na roštu se slaninou
  4. 200g Biftek na zeleném pepři
    (Cibule, zelený pepř, smetana)
  5. 200g Biftek v žampiónové omáčce
    (Cibule, česnek, žampióny, slanina, smetana)
  6. 200g Čertovský biftek
    (Cibule, česnek, žampióny, slanina, rajčatová salsa, paprika, feferonky)
  7. 200g Svíčková stroganov
  8. 200g Svíčkové řezy s drůbežími játry
Vepřové maso:
  1. 120g Vepřový řízek „Ondráš“
  2. 150g Katův šleh s bramborákem
  3. 150g Vepřová panenka na grilu plněná nivou
  4. 200g Medailónky z vepřové panenky na másle
    (podušené vínem, zapečené rajčátkem a mozzarelou)
  5. 200g Přírodní vepřový řízek
  6. 200g Smažený vepřový řízek
  7. 200g Vepřová panenka s fazolkami

    Těstoviny:
  8. 300g Bamigoreng
    (Špagety, cibule, česnek, feferony, kachní maso)
  9. 300g Rigatoni s kuřecím masem, brokolicí a smetanou
  10. Rigatoni ze čtyř druhů sýra
    (Smetana, bílé víno, eidam, niva, parmezán, mozzarella)
  11. 300g Špagety „Carbonara“
    (cibule, česnek, dederony, slanina, vaj. Žloutek)
  12. 300g Špagety po boloňsku
  13. Špagety s kuřecím mase a špenátem
    (Kuřecí maso, špenát, cibule, česnek, smetana)
  14. 300g Špagety s olivový olejem a česnekem
  Saláty:
  1. 100g Salátové srdíčko s kuřecím masem a mandlemi
  2. 300g Francouzský salát se šalotkou a cherry rajčátky
  3. 300g Míchaný salát s tuňákem
  4. 300g Míchaný salát, šunka, sýr, křep. vejce, kuřecí maso
  5. 300g Okurkový salát
  6. 300g Rajčatový saláts cibulí
  7. Salátová mísa se šunkou a mozzarelou
  8. 300g Šopský salát


    Bezmasá jídla:
  9. 150g Smažená niva s brusinkami
  10. 150g Smažený sýr
  11. 150g Smažený sýr se šunkou
  12. Špenátové listy restované na másle
    (s cibulí česnek a slaninou podušené na bílém víně)

    Speciality:
  13. 150g Klášterská kapsa
    (smažená kuřecí kapsa plněná jablky, křenem, šunkou a sýrem)
  14. 300g Gril mix ze čtyř druhů mas
    (Vepř. Panenky, kuřecí, hov. Svíčková, slanina)
  15. 300g Grilovaná panenka ve slaninovém kabátku
  16. 400g Paella mixta
    (kari rýže, krevety, mořské plody, rajčata, čínské houby, mušle slávky – vhodné pro dvě osoby)
  17. 600g Chateubriand se zelenými fazolemi na česnekovém másle
    (vhodné pro dvě osoby)