Jídlo-Flora.cz
Restaurace
Expressní rozvoz jídel - hotovek, polévek, minutek, ryb a specialit po Plzni ZDARMA. Možnost platit stravenkami (Sodexho Pass, Chequé dejeuner, Ticket Restaurant).
Dovoz jídel 30-60 minut
Prověření šéfkuchaři, obaly zdarma, přijatelné ceny (Hotové jídlo + příloha + obal + dovoz 89,-)
Věrnostní slevy pro registrované zákazníky
Fotogalerie
Nabídka jídel
Jídelníček:
Objednávky příjímáme:
Hovězí maso:
PO – NE : 10:30 – 23:30 hod.
Polévky:
- Hovězí vývar s masem
- Slepičí vývar s masem
- Zelná s uzeninou
- 100g Hovězí carpaccio
- 100g Mozzarela prokládaná tomaty
(Zdobená olivami) - 100g Variace sýrů na listovém salátu
(Zdobená brusinkami a vlašskými ořechy) - 100g Blanšírovaný zelený chřest v šunkovém kabátku
- 100g Kořeněné kuřecí copánky na grilu s rajčatovou salsou
- 100g Špíz z drůbežích jatýrek
(Balených ve slanině, prokládaný feferonkou) - 120g Opečené krevetky na olivovém oleji s česnekem
(Na listovém salátu) - 200g Český utopenec, cibule, pečivo
- 200g Candát na grilu
- 200g Cadát pečený na zelenině
- 200g Kořeněné filety z candáta na rajčatech
(cibule, česnek, slanina, bílé víno, rajčata) - 200g Pstruh na grilu
- 200g Pstruh v pikantní omáčce z drcených mandlí
(Mandlovo-smetanová omáčka)
- 200g Calamari fritt
- 200g Čerství chlazený filet z norského lososa na grilu
- 200g Čerství chlazený filet z norského lososa s šafránovou om.
(Šafrán, bílé víno, smetana) - 200g Čerství chlazený filet z norského lososa v bylinkovém másle
- 200g Steak z čerstvého tuňáka na grilu s omáčkou
(zelený pepř – čtyři druhy sýra – žampiónová – rajčatová salsa) - 200g Úhoř grilovaný, zdobený olivami
(Cibule, česnek, olivy, slanina, bílé víno) - 200g Úhoř na grilu přelitý žampiónovou omáčkou
(Žampióny, slanina, cibule, česnek, smetana) - 250g Pangas filet flambovaný koňakem na olivovém oleji
- Rybí variace
(rybí soté (losos,pangas,scampa..) na olivovém oleji a česneku, flambované brandy) - 300g Calamari grill
(Česnek)
- ½ Kachna pečená, bílé a červené zelí, knedlík houskový a bramborový
- ¼ Kachna pečená, bílé a červené zelí, knedlík houskový a bramborový
- 150g Plzeňský guláš
- 150g Staročeská bašta
(Vepřové, uzené, zelí dvou barev, houskový, bramborový knedlík) - 150g Svíčková na smetaně
- 1ks Naložené vepřové koleno pečené, hořčice, křen, pečivo
- 120g Krůtí medailonky v bramborovém těstíčku
- Krůtí plátek s roquefortovou omáčkou
(Smetana, bílé víno, roquefor) - 150g Kuřecí prsa v bazalkové omáčce
(smetana, bazalka, česnek) - 150g Pikantní kuřecí směs na smetaně
- 150g Přírodní kuřecí řízek
- 150g Smažený kuřecí řízek
- 150g Zavinutá kuřecí prsíčka plněná zeleným chřestem,
šunkou s sýrem - 200g Kachní prsíčka na portském víně
(Portské víno, jablko, skořice, vl. Ořechy, pórek) - 200g Kachní prsíčka brusinkové omáčce
(Brusinky, marshalla) - 350g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
- Krůtí „Gordon Blue“
(Smažená kapsa plněná šunkou a sýrem)
Hovězí maso:
- 150g Tatarský biftek, topinky
- 150g Telecí medailonky žampiónech s pórkem dušené na vermutu
- 150g Telecí plátek grilu zapečený s chřestem, šunkou a sýrem
- 200g Biftek na roštu se slaninou
- 200g Biftek na zeleném pepři
(Cibule, zelený pepř, smetana) - 200g Biftek v žampiónové omáčce
(Cibule, česnek, žampióny, slanina, smetana) - 200g Čertovský biftek
(Cibule, česnek, žampióny, slanina, rajčatová salsa, paprika, feferonky) - 200g Svíčková stroganov
- 200g Svíčkové řezy s drůbežími játry
- 120g Vepřový řízek „Ondráš“
- 150g Katův šleh s bramborákem
- 150g Vepřová panenka na grilu plněná nivou
- 200g Medailónky z vepřové panenky na másle
(podušené vínem, zapečené rajčátkem a mozzarelou) - 200g Přírodní vepřový řízek
- 200g Smažený vepřový řízek
- 200g Vepřová panenka s fazolkami
Těstoviny: - 300g Bamigoreng
(Špagety, cibule, česnek, feferony, kachní maso) - 300g Rigatoni s kuřecím masem, brokolicí a smetanou
- Rigatoni ze čtyř druhů sýra
(Smetana, bílé víno, eidam, niva, parmezán, mozzarella) - 300g Špagety „Carbonara“
(cibule, česnek, dederony, slanina, vaj. Žloutek) - 300g Špagety po boloňsku
- Špagety s kuřecím mase a špenátem
(Kuřecí maso, špenát, cibule, česnek, smetana) - 300g Špagety s olivový olejem a česnekem
- 100g Salátové srdíčko s kuřecím masem a mandlemi
- 300g Francouzský salát se šalotkou a cherry rajčátky
- 300g Míchaný salát s tuňákem
- 300g Míchaný salát, šunka, sýr, křep. vejce, kuřecí maso
- 300g Okurkový salát
- 300g Rajčatový saláts cibulí
- Salátová mísa se šunkou a mozzarelou
- 300g Šopský salát
Bezmasá jídla: - 150g Smažená niva s brusinkami
- 150g Smažený sýr
- 150g Smažený sýr se šunkou
- Špenátové listy restované na másle
(s cibulí česnek a slaninou podušené na bílém víně)
Speciality: - 150g Klášterská kapsa
(smažená kuřecí kapsa plněná jablky, křenem, šunkou a sýrem) - 300g Gril mix ze čtyř druhů mas
(Vepř. Panenky, kuřecí, hov. Svíčková, slanina) - 300g Grilovaná panenka ve slaninovém kabátku
- 400g Paella mixta
(kari rýže, krevety, mořské plody, rajčata, čínské houby, mušle slávky – vhodné pro dvě osoby) - 600g Chateubriand se zelenými fazolemi na česnekovém másle
(vhodné pro dvě osoby)