Nekuřácká restaurace Eduard Maria
Restaurace
Nově otevřená restaurace pro své hosty připravila kvalitní jídla zejména české kuchyně spolu s mezinárodně proslulými specialitami.
Sál restaurace evokující prostředí zámeckého sálu je ideálním prostředím pro pořádání firemních a prezentačních akcí, samozřejmě je připraven poskytnout své prostory i pro rodinné akce, kapacita prostoru je 60 míst, v případě banketu 80 míst.
Každý měsíc je pořádána pro širokou veřejnost gastronomická akce spojená s produkcí živé hudby.
Naší snahou a do budoucna snad i chloubou je pořádání tematických gastroakcí o víkendových dnech vždy jednou za měsíc. Každá akce je zaměřena na specifickou regionální nebo světovou kuchyni. Snažíme se lidem přiblížit jídla a menu, která ne vždy jsou známá a obvyklá a seznámit je s novými chutěmi, dosud třeba pro ně nezvyklými.
Velký ohlas mezi návštěvníky, z nichž mnozí jsou dnes již pravidelnými klienty, měly Kuchyně našich babiček, Valašská kuchyně, Mexická i Italská kuchyně. Jídla jako nadívaná svíčková s madeirským vínem, marinovaný candát nebo valašský guláš ( ten opravdu pravý je směs zeleniny a jehněčího masa ) evokují vzpomínky na velikánky naše historie dámy Rettigovou a Sandtnerovou či chudé, ale bodré a přímé obyvatele chudého valašského kraje. Na druhé straně mozarella s bruschettou a mnoho druhů těstovin vzbudí myšlenky na slunnou Itálii a tacos, fajitas nebo burritos zase vyvolávají cestovatelské chutě. A to vše, možná nelogicky, se snoubí s výbornými víny z našich moravských sklepů.
Prostory restaurace a vinárny jsou ideální také pro setkání různých zájmových klubů a skupin, v uplynulém roce takto využili našich služeb např. majitelé leopardích psů, sokolníci či chovatelé amerických buldoků.
Staňte se i Vy našimi spokojenými zákazníky a rezervujte si včas termíny pro pořádání právě Vaší akce.