Zámek Zábřeh-Zámecký restaurant
Restaurace
Zámecký restaurant přináší nový pohled na gastronomii…
Historické prostředí pod renesančními klenbami nás inspirovalo k spojení moderních trendů ve vaření s tradičními postupy a recepturami. Váš pokrm může být připraven nejmodernější technologií, ale také na otevřeném ohništi uprostřed restaurantu. Při jeho přípravě použijeme domácí suroviny, biopotraviny či čerstvé bylinky.
Kouzelnou atmosféru má také posezení na nádvoří zámku. Zámecký restaurant je plně nekuřácký.
K dobrému jídlu patří dobré víno, které si ve společnosti našeho sommeliéra můžete vybrat v našem vinném sklepě. Stačí sejít pár schodů a ocitnete se v původním zámeckém sklepení z 16. století. Zde jsou uložena ta nejlepší vína, moravská i zahraniční, která Vám představíme a doporučíme vhodné víno k vybranému pokrmu.Těšíme se na Vaší návštěvu!!
byl jsem tam a můžu říct, že
byl jsem tam a můžu říct, že to bylo výborné. Obsluha příjemná a jídlo vynikající.
Jarní speciality
Jarní speciality
8.4. – 26.4.2009
Předkrm
salátu z lístků mladého špenátu zakápnutým vinagretem
podávaný s pečenými rajčátky a jehněčími frikadelami
Polévka
Hlavní chod
čekanka, snítky salátu rukola a silný jehněčí sos
špekem
s máslem, doplněné kytičkou hlávkového salátu
Desert
doplněné jemnou smetanovou pěnou
Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař p.Lukáš Bulíček a jeho parta!