right_col_icon1.gifZámek Zábřeh-Zámecký restaurant

Restaurace

Zámecký restaurant přináší nový pohled na gastronomii…

Historické prostředí pod renesančními klenbami nás inspirovalo k spojení moderních trendů ve vaření s tradičními postupy a recepturami. Váš pokrm může být připraven nejmodernější technologií, ale také na otevřeném ohništi uprostřed restaurantu. Při jeho přípravě použijeme domácí suroviny, biopotraviny či čerstvé bylinky.

Kouzelnou atmosféru má také posezení na nádvoří zámku. Zámecký restaurant je plně nekuřácký.


K dobrému jídlu patří dobré víno, které si ve společnosti našeho sommeliéra můžete vybrat v našem vinném sklepě. Stačí sejít pár schodů a ocitnete se v původním zámeckém sklepení z 16. století. Zde jsou uložena ta nejlepší vína, moravská i zahraniční, která Vám představíme a doporučíme vhodné víno k vybranému pokrmu.Těšíme se na Vaší návštěvu!!
Kontakt
Ulice a číslo: 
U Zámku 42/1
Město: 
Ostrava
Kraje a velká města: 
Ostrava-město
PSČ: 
70030
Telefon: 
554 819 411
Detail restaurace
Typ restaurace: 
hotelové restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka

byl jsem tam a můžu říct, že

byl jsem tam a můžu říct, že to bylo výborné. Obsluha příjemná a jídlo vynikající.

Jarní speciality

 

Jarní speciality

8.4. – 26.4.2009

Předkrm

  • Domácí těstovinové taštičky plněné čerstvým medvědím česnekem na listech                                       69,-
     salátu z lístků mladého špenátu zakápnutým vinagretem
  • Salát z rukoly, polníčku a špenátu s tvarohovo-pažitkovým dresinkem,                                                   89,-
    podávaný s pečenými rajčátky a jehněčími frikadelami

 

Polévka

  • Jarní zeleninový vývar s hráškem, mrkví, řapíkatým celerem s  „kapáním „ a pažitkou                          49,-

 

Hlavní chod

  • Ragů z mladého jehňátka s jarní zeleninou podávané s domácím plněným chlebem                          199,-
  • Kůzlečí roláda provoněná rozmarýnem, tymiánem a šalvějí s pečenými novými                                   179,-bramborami ve slupce s česnekovou majonézou, polníčkový salát
  • Duet jehněčí kýty a plece pečený na kořenové zelenině s bylinkami, na dušeném                                249,-smetanovém špenátu, podávaný se „špeclemi“ s jehněčím glacé
  • Čerstvé jehněčí kotletky kořeněné mořskou solí pečené na grilu, karamelizovaná                                489,-
    čekanka, snítky salátu rukola a silný jehněčí sos
  • Jehněčí závin v lístovém těstě podávaný s pečným tuřínem, hlávkový salát s praženým                      129,-
    špekem
  • 400g Pečené jarní kuřátko v porcelánu s čerstvými bylinkami, novými bramborami                             199,-
     s máslem, doplněné kytičkou hlávkového salátu

 

Desert

  • Plátky pomeranče macerované v likéru Cointreau máčené v hořké čokoládě (75%),                            79,-
    doplněné jemnou smetanovou pěnou

 

 

 


Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař p.Lukáš Bulíček a jeho parta
!