Hotel Savannah**** deluxe
Restaurace
Restaurace v hotelu Savannah****deluxe Vám nabízí posezení v příjemném a stylově zařízeném prostředí. Náš personál Vám připraví nezapomenutelný gastronomický zážitek, při kterém se snoubí špičková profesionální obsluha s vybranými kulinářskými specialitami české i mezinárodní kuchyně. Samozřejmostí je bohatý výběr regionálních i zahraničních vín a neobvykle široká nabídka nealkoholických a alkoholických nápojů.
Chcete-li pořádat pracovní nebo soukromý večírek, svatbu, raut či banket, máme pro Vás k dispozici plně vybavené a klimatizované sály a jsme připraveni Vám vyjít vstříc s jakýmkoliv přáním.
Fotogalerie
Nabídka jídel
Jídelní lístek Hotelu Savannah
Ajurvédské pokrmy
150g FILET Z PLATÝZE V MOŘSKÉ SOLI A CITRÓNOVÉ TRÁVĚ PODÁVANÝ S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI A S KARI Z ČERVENÉ ČOČKY 260,- Czk
150g MARINOVANÉ KUŘECÍ PRSO S MRKVOVÝM KARI PODÁVANÉ S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI 220,- Czk
Studené předkrmy
80g CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S BAZALKOVÝM PESTEM A PARMAZÁNOVOU HOBLINOU 180,- Czk
50g UZENÝ NORSKÝ LOSOS S NOKEM Z KOPROVÉ LUČINY A FRISEE SALÁTEM S ŘEDKVIČKOU 135,- Czk
100g CAPRESE Z BUVOLÍ MOZZARELY S JANOVSKÝM PESTEM A BALSAMICOVOU OPLATKOU 65,- Czk
Polévky
MORAVSKÁ ZELNICE SE SLANINOVOU PĚNOU 45,- Czk
KUŘECÍ CONSOMMÉ S MASEM A TORTELINOU PLNĚNOU ŠPENÁTEM A RICOTTOU 49,- Czk
DENNÍ POLÉVKA 40,- Czk
Těstoviny a bezmasá jídla
150g BRAMBOROVÉ GNOCCI S KUŘECÍM MASEM A LISTOVÝM ŠPENÁTEM 160- Czk
150g PAPARDELLE S PARMSKOU ŠUNKOU, HŘÍBKY A JARNÍ CIBULKOU 140,- Czk
150g HOUBOVÉ RIZOTO S PARMAZÁNOVOU HOBLINOU 115,- Czk
Ryby
(používáme výhradně chlazené ryby, mořskou sůl a čerstvé bylinky)
200g NORSKÝ LOSOS MARINOVANÝ V CITRÓNOVÉ TRÁVĚ S PÓRKOVÝM RAGOUT, PODÁVANÝ S PEČENÝM BRAMBOREM S BYLINKAMI 290,- Czk
150g PEČENÝ FILET Z CANDÁTA V HOUBOVÉ OMÁČCE NA RATATOUILLE ZELENINĚ S LIŠKAMI A BRAMBOROVÝMI KOSTKAMI BALENÝMI VE SLANINĚ 290,- Czk
200g FILET Z POHOŘELICKÉHO PSTRUHA S OMÁČKOU BEURRE BLANC, PODÁVANÝ S PURRÉ ZE ZELENÉHO HRÁŠKU 290,- Czk
200g FLAMBOVANÉ KREVETY BLACK-TIGER S PARMAZÁNOVÝM RIZOTEM A POMERANČOVOU MARMELÁDOU 420,- Czk
Masa
(masa pocházejí pouze z českých chovů a jsou doplněna čerstvými bylinkami)
200g FILET Z MLADÉHO BÝČKA NA ANGLICKÝ ZPŮSOB PODÁVANÝ S GRATINOVANÝM BRAMBOREM, ZELENINOU NA ZAHRADNÍCH BYLINKÁCH A OMÁČKOU BÉARNAISE 420,- Czk
150g VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINOVÉ KRUSTĚ S OMÁČKOU Z LIŠEK, PODÁVANÁ S MAČKANÝM S JARNÍ CIBULKOU 230,- Czk
200g PLNĚNÉ KUŘECÍ PRSO ZELENÝM CHŘESTEM, BALENÉ VE SCHWARZWALDSKÉ ŠUNCE, PODÁVANÉ S BRAMBOROVOU ROLÁDOU PLNĚNOU UZENÝM MASEM 190,- Czk
150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, PODÁVANÁ S BRUSINKAMI A KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM 190,- Czk
250g POMALU PEČENÉ KACHNÍ STEHNO V MEDU A TYMIÁNU S BRUSINKOVÝM ZELÍM PODÁVANÉ S BRAMBOROVOU ROLÁDOU PLNĚNOU UZENÝM MASEm 150,- Czk
Saláty
300g MIX ČERSTVÉ ZELENINY S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM A MEDOVO-HOŘČICOVÝM DRESINKEM 150,- Czk
150g MIX ČERSTVÉ ZELENINY 85,- Czk
150g LEDOVÝ SALÁT S CHERRY TOMATY A PARMAZÁNOVÝM DRESINKEM 85,- Czk
75g LISTOVÝ SALÁT S BALSAMICOVÝM DRESINKEM 85,- Czk
Dezerty
TIRAMISU S JAHODOVÝM SALÁTEM 120- Czk
ČOKOLÁDOVÝ VDOLEČEK S VINNÝM SABAYONEM A LIMETKOVÝM SORBETEM 85,- Czk
BRAMBOROVÉ NOKY S MÁKEM A VANILKOVOU ZMRZLINOU 85,- Czk
ZMRZLINOVÁ VARIACE 85,- Czk