Restaurace Noem Arch
Restaurace
Restaurace Noem Arch s moderní mezinárodní gastronomií je součástí Design Hotelu téhož jména situovaného v Králově Poli v Brně.
Restaurace Noem Arch nabízí mezinárodní kuchyni, čerstvé ryby a mnoho dalších specialit, tak i tradiční recepty české kuchyně v moderní úpravě.
Vedle A la carte připravujeme obědová menu a degustační gastronomické „plavby“ po kuchyních celého světa. V létních měsících pak nabízíme na letní zahrádce speciality z venkovního grilu a chutné saláty!
Fotogalerie
Nabídka jídel
Jídelníček:
Vážení hosté, připravili jsme si pro Vás nový jídelní a dezertní lístek.
Nový jídelní lístek můžete ochutnávat již dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu. PŘEDKRMY Terinka ze sýru Gruyérepodávaná na houbovém salátu se zálivkou z rybízového octa185,- Carpaccio z jihoamerické svíčkové
podávané se smaženými capary, prachem z piniových oříšků, rukolou a parmezánem215,- Medailonek z Foie Gras
na glazovaném řepném purée s pistáciovou omáčkou
225,- Filátko z pečené tresky
na purée z červené čočky s kedlubnou vařenou v šafránu a pěnou Sauvignon Blanc
185,- Telecí brzlík
na purée z pečených fialových brambor s wasabi pěnou a křenovým crème fraîche
215,- POLÉVKY Králičí consomé
raviola se smetanovo – bylinkovou fáší z vlastního masa
125,- Dýňový kréms vanilkou a chilli, doplněné carpacciem z mušle sv. Jakuba
95,- Humří bisques krevetovo – fenyklovým tartarem
145,- SALÁTY Variace trhaných salátů s hovězími nudličkami krevetami, mandarinkami a žlutým melounem dochucené zálivkou z bodlákového oleje
245,- Salát z čočky, baby špenátu a vařených křepelčích vajec
se zálivkou z dijonské hořčice
145,- Zeleninový salátse sladko-kyselou zálivkou
65,- HLAVNÍ JÍDLA Vepřová kotleta z chovu Ibérico
podávaná na cizrnové kaši s restovaným mangoldem s kapustou
395,- Kukuřičný suprême na tymiánovém oleji
podávaný na purée z brambor a pórku, doplněný cuketovým ragú s rajčaty a drůbežím jusem
265,- Svíčková na smetaně z pravé hovězí svíčkové
podávaná s žemlovým knedlíkem
315,- Kachní konfit na rozmarýnušalotkové zelí dušené na Merlotu, kyprá nádivka z Foie Gras275,- Hanger steak na restovaných lesních houbáchs kořeněnou polentou smaženou v krustě z bylinkové housky335,- Kančí tournedospodávaný s glazovanými kaštany a soufflé z vepřových nožiček325,- RYBY A PLODY MOŘE Filet z tuňáka žlutoploutvého na jasmínovém purée
přelitý šampaňskou omáčkou s ančovičkami, doplněný pomeranči
315,- Filet z okouna s krustou z lososového prachu
podávaný na konfitovaném fenyklu a omáčce z červených paprik
285,- Grilovaný humr na cedrovém oleji
přelitý holandskou omáčkou, šafránový fondáncena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/195,- HUMR MENU Klepeto z humra na rajčatech a cuketěpodávané s jemnou wasabi pěnou Humří bisque s krevetovo – fenyklovým tartarem Sorbet Ocásek z humra s restovaným mangoldempošírovanou šalotkou, podávaný na purée z fialových bramborcena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/295,- DEZERTY Čokoládovo-lanýžový dortík s lískovými ořechypodávaný s pistáciovou zmrzlinou a borůvkovým coulis165,- Sezamová panacottapodávaná s nakládaným zázvorem v portském víně, bílým jogurtem a medovou zmrzlinou125,- Marcipánové ravioly s kokosovou náplní ( 3 ks )doplněné pěnou a purée z hrušek115,- SORBETY A ZMRZLINYjedinečné příchutě dle denní nabídky45,-
SÝROVÁ VARIACEdle denní nabídky215,-
Nový jídelní lístek můžete ochutnávat již dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu. PŘEDKRMY Terinka ze sýru Gruyérepodávaná na houbovém salátu se zálivkou z rybízového octa185,- Carpaccio z jihoamerické svíčkové
podávané se smaženými capary, prachem z piniových oříšků, rukolou a parmezánem215,- Medailonek z Foie Gras
na glazovaném řepném purée s pistáciovou omáčkou
225,- Filátko z pečené tresky
na purée z červené čočky s kedlubnou vařenou v šafránu a pěnou Sauvignon Blanc
185,- Telecí brzlík
na purée z pečených fialových brambor s wasabi pěnou a křenovým crème fraîche
215,- POLÉVKY Králičí consomé
raviola se smetanovo – bylinkovou fáší z vlastního masa
125,- Dýňový kréms vanilkou a chilli, doplněné carpacciem z mušle sv. Jakuba
95,- Humří bisques krevetovo – fenyklovým tartarem
145,- SALÁTY Variace trhaných salátů s hovězími nudličkami krevetami, mandarinkami a žlutým melounem dochucené zálivkou z bodlákového oleje
245,- Salát z čočky, baby špenátu a vařených křepelčích vajec
se zálivkou z dijonské hořčice
145,- Zeleninový salátse sladko-kyselou zálivkou
65,- HLAVNÍ JÍDLA Vepřová kotleta z chovu Ibérico
podávaná na cizrnové kaši s restovaným mangoldem s kapustou
395,- Kukuřičný suprême na tymiánovém oleji
podávaný na purée z brambor a pórku, doplněný cuketovým ragú s rajčaty a drůbežím jusem
265,- Svíčková na smetaně z pravé hovězí svíčkové
podávaná s žemlovým knedlíkem
315,- Kachní konfit na rozmarýnušalotkové zelí dušené na Merlotu, kyprá nádivka z Foie Gras275,- Hanger steak na restovaných lesních houbáchs kořeněnou polentou smaženou v krustě z bylinkové housky335,- Kančí tournedospodávaný s glazovanými kaštany a soufflé z vepřových nožiček325,- RYBY A PLODY MOŘE Filet z tuňáka žlutoploutvého na jasmínovém purée
přelitý šampaňskou omáčkou s ančovičkami, doplněný pomeranči
315,- Filet z okouna s krustou z lososového prachu
podávaný na konfitovaném fenyklu a omáčce z červených paprik
285,- Grilovaný humr na cedrovém oleji
přelitý holandskou omáčkou, šafránový fondáncena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/195,- HUMR MENU Klepeto z humra na rajčatech a cuketěpodávané s jemnou wasabi pěnou Humří bisque s krevetovo – fenyklovým tartarem Sorbet Ocásek z humra s restovaným mangoldempošírovanou šalotkou, podávaný na purée z fialových bramborcena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/295,- DEZERTY Čokoládovo-lanýžový dortík s lískovými ořechypodávaný s pistáciovou zmrzlinou a borůvkovým coulis165,- Sezamová panacottapodávaná s nakládaným zázvorem v portském víně, bílým jogurtem a medovou zmrzlinou125,- Marcipánové ravioly s kokosovou náplní ( 3 ks )doplněné pěnou a purée z hrušek115,- SORBETY A ZMRZLINYjedinečné příchutě dle denní nabídky45,-
SÝROVÁ VARIACEdle denní nabídky215,-
lenka
Dobrý den, tuto restauraci velmi dobře znám a můžu všem doporučit. Velmi dobré jídlo...