right_col_icon1.gifHotel Pavlov

Restaurace

V malebné vesničce Pavlov nacházející se ve vinařské oblasti Mikulovsko, jsme pro Vás postavili hotel, který je projektován jak pro rekreaci tak pro pořádání školení, seminářů i rodinné oslavy.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Klentnická ulice 174
Město: 
Pavlov u Mikulova
Kraje a velká města: 
Břeclav
PSČ: 
692 01
Telefon: 
+420 519 324 246, +420 519 322 550, mobil: +420 602 511 905
Detail restaurace
Typ restaurace: 
hotelové restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Máme TV
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Jídelníček: 

Studené předkrmy

100g Předkrmový talíř čerstvé zeleniny s jogurtovým dresinkem

100g Trhaný listový salát se sušenými rajčaty a parmazánem

120g Tresčí játra s červenou cibulí, citronem a rajčátky

100g Tatarák z uzeného pstruha na listovém salátě

Polévky

0,22l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

0,22l Moravská česnečka s osmaženým chlebem a sýrem

Teplé předkrmy

100g Zapečená brokolice s rokfórovou omáčkou

100g Pikantní sedlácká topinka se směsí uzeniny a zeleniny, podávaná se sázeným vejcem

Bezmasá jídla

250g Selská omeleta se zeleninou

200g Restovaná zelenina po provensálsku

100g Smažený sýr se zeleninovou oblohou

100g Smažený hermelín se zeleninovou oblohou

Hlavní jídla

150g Kuřecí prsíčka na grilu s jarní zeleninou a bylinkovým máslem

150g Kuřecí nudličky restované na kari s ananasem a mandlemi

150g Smažený kuřecí závitek se šunkou a hermelínem

150g Vepřový kotlet na zbojnický způsob s cibulí a feferonkou

150g Vepřový steak na česneku s rozmarýnem

150g Smažený vepřový řízek s citronem

Speciality

200g Pavlovský flamendr ze tří druhů mas a čerstvou zeleninou

200g Sklepmistrův pfeffer steak s pikantní smetanovou omáčkou

200g Medailonky z vepřové panenky v košilce z anglické slaniny, podávané na jehle se směsí grilované zeleniny

200g Tatarský biftek z hovězí svíčkové, topinky

300g Mix grill „Maidenburg“ z hovězí svíčkové, vepřové kotlety a kuřecích prsíček

Těstoviny

200g Pappardelle s omáčkou „Calabrese“ (rajčata, česnek, šunka, oregáno, cibule, smetana)

200g Špagety s omáčkou „Gorgonzola“ (smetana, niva)

Ryby

250g Pstruh pečený po mlynářsku s máslem a citronem

150g Filetovaný steak z norského lososa s jemnou holandskou omáčkou

200g Smažené rybí filé s citronem

Zeleninové saláty

250g Míchaný zeleninový salát s cibulí, tuňákem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem

250g Salát z čerstvé zeleniny s grilovaným kuřecím prsíčkem, přelitý jogurtovým dresinkem

200g Řecký salát s balkánským sýrem a olivami

200g Zelný salát s mrkví a křenem

200g Míchaný zeleninový salát

Studené omáčky

50g Tatarská omáčka

50g Křenová omáčka

50g Ďábelská omáčka

50g Jogurtový dresink

50g Kečup

50g Hořčice

Přílohy

200g Brambory vařené s máslem

200g Petrželkové brambory

200g Rozmarýnové brambory

200g Brambory opékané

160g Bramborové hranolky

160g Bramborové krokety

150g Bramboráčky

160g Rýže vařená

200g Těstoviny

200g Jarní zelenina na másle

1ks Topinka s česnekem

1por. Pečivo

Dezerty

1ks Palačinka s horkými malinami a šlehačkou

2ks Domácí štrúdl s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

1por. Pohár horkého lesního ovoce se zmrzlinou a šlehačkou

1kop. Zmrzlina se šlehačkou